Hem » Delbetala Samsung Galaxy S7 utan abonnemang

Vill man finansiera sitt köp men ändå ha en olåst mobil så kan ett bra alternativ vara att delbetala en Samsung Galaxy S7 utan abonnemang. Detta kan man göra hos flera butiker på nätet, med en löptid som sträcker mycket längre än de flesta abonnemangen. Nedanför hittar du butiker på nätet som erbjuder detta.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Delbetalar man en Samsung Galaxy S7 utan abonnemang på så är att upprätta avbetalningen direkt hos butiken det bästa alternativet om man vill ha en avbetalningsplan som löper över lång tid. Flera butiker kan erbjuda kunderna att delbetala över så lång tid som mellan 5 och 6 år. När man väljer att upprätta en delbetalning över såpass lång tid så är det även möjligt att få en månadskostnad för Samsung-mobilen som är näst intill obefintlig. Även om du upprättat en delbetalning för din Samsung Galaxy S7 så kan du när som helst välja att slutbetala återstående del av delbetalningen.

Vissa krav behöver uppfyllas

Delbetalar man en Samsung Galaxy S7 utan abonnemang så brukar butiken ställa vissa krav på dig som kredittagare. Bland annat behöver man vara över 20 år gammal, ha en årsinkomst som överstiger 120 000 kronor, samt vara fri från betalningsanmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *