Hem » Delbetala skatteskuld

Att delbetala sin skatteskuld hos Skatteverket är inte möjligt om man inte har synnerliga skäl för detta, såsom vid sjukdom, olycka eller arbetslöshet. I annat fall är man skyldig att betala in skatteskulden i sin helhet. Gör man inte detta på utsatt tid så kommer skatteskulden på lite sikt att gå vidare till Kronofogden, vilket i förlängningen leder till en betalningsanmärkning och ytterligare avgifter. Därför väljer många istället att låna pengar för att delbetala sin skatteskuld. Här nedanför finns ett antal banker och lånegivare samlade som kan passa bra för dig som ska betala in din skatteskuld.

Hos flera av de banker och kreditgivare som du hittar här ovanför på sajten så är det möjligt att betala igen skulden på ända upp till 12 eller 15 år. Dessutom till en ränta som inte är särskilt hög. Det gör att du i lugn och ro kan delbetala din restskatt, till en månadskostnad som inte belastar din privatekonomi nämnvärt.

För att kunna ta något av de lån som du hittar här ovanför så krävs det att du är kreditvärdig och genomgår en sedvanlig kreditprövning, som styrker att du har tillräcklig betalningsförmåga för att fullfölja din betalningsplan för lånet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *