Hem » Delbetala Sony Z3

Ett smidigt alternativ för att betala en Sony Z3 är att delbetala köpet direkt hos butiken som man handlar från. Det möjliggör att betala av mobilen över mycket lång tid, samtidigt som månadskostnaden blir låg. Här nedanför hittar du en lista över olika shoppar på nätet där man kan delbetala en Sony Z3.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

I många fall är det möjligt att delbetala en Sony Z3 på upp till mellan 50-60 månader när man delbetalar den direkt hos nätbutiken som man handlar ifrån. Detta överträffar de flesta teleoperatörer, genom vilka man också binder upp sig på ett dyrt abonnemang över en orimligt lång tid. Väljer man längst möjliga återbetalningstid för Sony Z3-mobilen så får man också en mycket låg månadskostnad som sällan överstiger några hundralappar. Detta gör att du slipper belasta din privatekonomi hårt vid köpet och får mer pengar över till annat varje månad. När du väl avtalat om att delbetala ditt köp så är det möjligt att när som helst slutbetala köpet i sin helhet.

För att du ska kunna delbetala en Sony Z3 så brukar butiken ställa vissa krav. Dessa krav brukar bland annat innebära att du ska vara över 18 år gammal, ha en inkomst på över 100 000 kronor per år och att du inte har betalningsanmärkningar eller skulder till Kronofogden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *