Hem » Delbetalning av Apple-produkter

Ett flertal butiker på nätet erbjuder möjligheten till delbetalning av Apple-produkter. Bland annat är det möjligt att upprätta en delbetalning genom faktura, alternativt direkt hos butiken själv. Nedanför hittar du en lista över olika butiker på nätet där man kan upprätta en delbetalning av Apple-produkter.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Om du väljer ett alternativ för delbetalning av Apple-produkter som innebär att butiken själv står för delbetalningen och krediten, likt de exempel som du hittar ovanför i listan så är det möjligt att betala av Apple-produkterna över en väldigt lång tidsperiod. Detta gör ditt köp enkelt eftersom det även resulterar i en månadskostnad som är mycket låg. Ofta blir månadskostnaden lägre än för samtliga olika typer av abonnemang, detta eftersom abonnemangen sällan sträcker sig över så lång tid.

Den låga månadskostnaden gör köpet av Apple-produkterna mycket lätt, samt ger dig mycket pengar över till annat varje månad, även när du köper de lite dyrare Apple-produkterna.

För att kunna upprätta en delbetalning för ditt online-köp av Apple-produkter så finns det vissa generella krav. Bland annat att du är över 20 år gammal, fri från betalningsanmärkningar, samt att du har en årsinkomst som överstiger 100 000 kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *