Hem » Delbetalning för telefon

Köper man en telefon över nätet så öppnar sig flera alternativ för att betala köpet. Bland annat är det möjligt att upprätta en delbetalning för telefonen. Det gör att man kan betala av telefon-köpet i sin egen takt, till en månadskostnad som inte blir särskilt hög. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan upprätta en delbetalning för sin telefon.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Man kan välja själv över vilken tidsperiod som man vill upprätta en delbetalning för telefonen. Detta kan vara allt från några månader och upp till flera år. Vanligtvis går det att upprätta längsta möjliga delbetalning hos de butiker som själva finansierar detta. De vill väldigt gärna hitta nya kunder och kan därför erbjuda så långa återbetalningar som på upp till fyra eller fem år. På detta sätt så får man också bland de lägsta månadskostnaderna för sin telefon som finns på marknaden. Betydligt mycket lägre än om man exempelvis skulle teckna något dyrt abonnemang hos någon teleoperatör. Dessutom är telefonen olåst vilket gör att man när som helst kan byta mellan de operatörerna som finns.

Krav för delbetalning av telefon

För att bli godkänd för en delbetalning brukar det krävas att man är över 18 år gammal, att man inte har några betalningsanmärkningar samt att man har en inkomst som gör det möjligt att följa delbetalningen enligt avtalad plan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *