Hem » Delbetalning trots betalningsanmärkning

Om man vill köpa på delbetalning när man handlar över nätet, trots att man har betalningsanmärkning så är detta svårt, om inte omöjligt när man handlar direkt hos butiken. Istället behöver man ordna sin egen delbetalning genom att ta ett lån externt, som man sedan köper den önskade varan med. Nedanför hittar du olika banker och långivare som även ger lån till dig med betalningsanmärkning.

freedomfinance500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK
lendo500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK

Att ta ett lån är alltså det klart lättaste sättet för att upprätta en delbetalning trots att man har betalningsanmärkning. Men många gånger kan det även vara ett av de bästa alternativen. Detta beror på att många av de butiker som erbjuder någon form av konsumentkredit, såsom via Wasa Kredit, Klarna eller Svea Ekonomi också innebär en ganska hög ränta. Vanligtvis på mellan 10-20%. Lånar man istället till sitt delbetalningsköp så överträffar man denna ränta ganska enkelt. Dessutom brukar det vara möjligt att sätta återbetalningstiden av lånet till en mycket lång tidsperiod. I många fall på upp till 10-15 år. Denna längd på återbetalningen ger dig en mycket låg månadskostnad, även om du skulle ta ett större lån.

För att kunna låna pengar för att kunna skapa en delbetalning trots din betalningsanmärkning så behöver du i de flesta fall uppfylla vissa krav. Bland annat att du inte har något skuldsaldo hos Kronofogden, att du har en fast inkomst samt att du är äldre än 18 år gammal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *