Hem » Delbetalning utan ränta

När man handlar över nätet är det i många fall möjligt att upprätta en delbetalning för köpet. Då brukar det dock innebära en relativt hög ränta på delbetalningen. Men det finns några knep för att få en delbetalning utan ränta. Detta är till exempel möjligt om man istället gör sitt köp med något av kreditkorten i listan nedan.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Om du använder något av kreditkorten som du hittar ovan i listan får du alltså en delbetalning utan ränta, oavsett vilken butik du handlar från, samt vad du handlar. Det enda kravet som ställs är att det är en transaktion som är mellan 3000-20 000 kronor. Det innefattar alltså de flesta typer av varor eller produkter som man kan tänkas behöva köpa.

När du väl gjort ett köp med ditt kort så loggar du in i internetbanken och anmäler delbetalning utan ränta för transaktionen. Om den uppfyller kraven på belopp så kan du då dela upp betalningen räntefritt av denna transaktion på mellan 6-24 månader.

Detta gör även att du kan styra över din månadskostnad. Väljer du maximal återbetalningstid så blir månadskostnaden också mycket låg.

Samtidigt som kortet erbjuder fördelar i form av delbetalning utan ränta så ger det dig även poäng på samtliga köp du gör. Dessa är poäng som du tjänar oavsett var du handlar och som betalas ut i rena pengar till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *