Hem » Diskmaskin på avbetalning

För den som vill finansiera sitt diskmaskinsköp så finns det flera möjligheter till att köpa sin diskmaskin på avbetalning när man handlar över nätet. Det vanligaste är att man upprättar en avbetalning direkt från butiken, men andra alternativ är också att låna pengar, eller att upprätta en avbetalning hos en extern kreditgivare. Till exempel genom fakturaköp. Nedanför hittar du butiker på nätet genom vilka man kan köpa en diskmaskin på avbetalning direkt hos butiken.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Avbetalning direkt hos butiken

Det kanske vanligaste alternativet är att köpa sin diskmaskin på avbetalning direkt hos butiken. Detta alternativ gör att man i normala fall kan dela upp betalningen av diskmaskinen över en mycket lång tidsperiod och på detta sätt också få en mycket låg månadskostnad. Det är inte sällan möjligt att dela upp betalningen av diskmaskinen över så lång tid som mellan 5-6 år.

Ytterligare en fördel med att upprätta sin avbetalning för diskmaskinen direkt hos butiken är att man samlar allt på ett och samma ställe. På detta sätt är finansieringen synkroniserad med service, garantier, retur och liknande.

Låna pengar till diskmaskinsköpet

Vad man också kan göra är att låna pengar till sin diskmaskin hos en extern lånegivare. Nackdelen är då att man skiljer finansiering från produktgaranti och liknande. Dock är det ibland möjligt att på detta sätt komma ner något i ränta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *