Hem » Diskmaskin på delbetalning

När man köper en diskmaskin över nätet så finns det flera alternativ till att delbetala köpet. Det kanske vanligaste är att man köper en diskmaskin på delbetalning direkt hos butiken. Då samlar man allt på samma ställe och har även möjligheten att delbetala över en lång tidsperiod, inte sällan på upp till 5-6 år. Nedanför hittar du olika webbutiker där man kan köpa en diskmaskin på avbetalning med finansiering direkt hos butiken.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa en diskmaskin på delbetalning direkt hos butiken underlättar om man exempelvis skulle behöva skicka diskmaskinen i retur, eller om man av någon anledning skulle behöva utnyttja garanti eller service. Då är finansieringen samlad på samma ställe vilket kan göra att man undviker vissa problematiska situationer. När finansieringen för diskmaskinen ligger hos butiken så är det också vanligt att man kan välja att delbetala över mycket lång tid. Detta gör i sin tur att månadskostnaden för diskmaskinen blir mycket låg.

Låna pengar till diskmaskinen

Om du av någon anledning inte skulle ha möjligheten att upprätta en delbetalning direkt hos butiken så är det också möjligt att låna pengar externt för att köpa diskmaskinen. Då får man en delbetalning som liknar den hos butiken, med skillnaden att man gör avbetalningarna till en extern part eller bank. Nedanför hittar du lån som kan passa bra för dig som vill ha en diskmaskin på delbetalning.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *