Hem » Elektronik på avbetalning med betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning gör livet svårt på många sätt. Bland annat så kan man få problem med att köpa elektronik på avbetalning med betalningsanmärkning. De allra flesta butiker som erbjuder elektronik på avbetalning nekar dig som har en betalningsanmärkning. Därför behöver man hitta alternativ för att finansiera sitt elektronikköp. Detta gör man enklast genom att vända sig till en extern bank- eller kreditgivare, som även godkänner kunder med betalningsanmärkning för lån.

freedomfinance500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK
lendo500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK

När du väl hittat och blivit godkänd för ett lån så tar du detta och köper din önskade elektronik och kan därefter avbetala över en mycket lång tid. Fördelen med ett vanligt lån framför någon typ av konsumentkredit hos butiken är att man, genom att låna ofta kan välja att betala av skulden på upp till 10-12 år mot 2-3 år hos de flesta butiker som erbjuder avbetalning för elektronik.

Men med ett lån istället för en avbetalning hos butiken så får du normalt också betydligt bättre ränta och villkor. På avbetalningsplaner för elektronik hos olika butiker så betalar man ofta närmare 20% ränta. För de flesta typer av lån ligger räntesatsen istället sällan över 10%.

Om du ansöker om lån hos kreditgivarna i listan ovan så förbinder du dig inte till något. Du kommer, om du är kreditvärdig att få olika låneerbjudanden som du sedan kan tacka ja eller nej till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *