Hem » EU-moped på avbetalning

Om man vill köpa en EU-moped på avbetalning så erbjuds detta i flera butiker över nätet. Det man dock bör tänka på är att butikernas egna finansiering och avbetalning ofta innebär en högre ränta och allmänt dyrare villkor än om man skulle låna pengar externt och betala för EU-mopeden. Exempel på förmånliga externa lån hittar du nedanför.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Finansiera din EU-moped till låg ränta hos bank

Att låna pengar externt fungerar på samma sätt som om du ordnar finansieringen direkt genom butiken. Du har en fast inbetalning varje månad som du betalar genom en avi eller en e-faktura som skickas ut. Skillnaden är ofta, som nämndes ovan att räntan i de flesta fall är bättre om man löser avbetalningen genom ett externt lån.

Räntefri avbetalning av EU-moped?

I sällsynta fall erbjuder butiker kunderna att köpa en EU-moped på avbetalning räntefritt. Detta kan i sällsynta fall också vara ett bra erbjudande på riktigt, men man bör se upp. Istället för ränta tar många istället ut en hög uppläggningsavgift och höga aviavgifter på de avier som skickas ut. Detta bör man kolla upp i förväg och även kalkylera på. Omräknat till ränta motsvarar uppläggningsavgifter och aviavgifter ofta en relativt hög sådan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *