Hem » Finansiering för iMac

Beställer man sin iMac över nätet finns det olika typer av finansiering att välja bland. Ett alternativ är att välja finansiering för sin iMac direkt hos butiken man handlar ifrån. Detta brukar göra att man kan betala av köpet över lång tid, till en låg månadskostnad. Nedanför hittar du en lista över nätbutiker där man kan få finansiering för sitt iMac-köp.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Genom alternativen för finansiering av iMac-datorer som du hittar ovanför så är det möjligt att betala av köpet på upp till runt 4-5 år. Det ger en förhållandevis lång återbetalning, som också ger dig en av de lägsta månadskostnaderna på marknaden. Med maximal återbetalningstid så får man en månadskostnad på cirka 450 kronor.

Detta gör att man slipper belasta sin privatekonomi så hårt tillfälligt som om man skulle köpa loss datorn direkt. Dessutom så ger det mycket pengar över till annat varje månad.

De krav som ställs

För att kunna få finansiering för sitt köp av iMac-dator så behöver man uppfylla vissa generella krav, såsom att man är över 18 år gammal, inte har några betalningsanmärkningar samt att man har en inkomst som är större än 10 000 kronor i månaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *