Hem » Fördelar med avbetalning

fördelar med avbetalningAtt köpa på avbetalning när man handlar över nätet är mycket populärt och för med sig flera fördelar. Den främsta fördelen är naturligtvis den ekonomiska fördel som det innebär att bara betala av köpet man gör lite i taget. Man kan i de flesta fall få en mycket låg månadskostnad när man köper på avbetalning, vilket ger mer pengar över till annat varje månad.

Annons

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Andra fördelar med avbetalning är att det normalt är lättare att upprätta en avbetalningsplan för sitt köp än att under en längre tid i förväg spara pengar varje månad, för att sedan kunna köpa det man drömmer om. Eftersom sparandet inte innebär något tvång så har många även svårt att hitta disciplinen för att spara ihop till ett köp. När man istället upprättar en avbetalning för sitt köp så har man faktiskt inte så stort val. Man är skyldig att betala in på skulden varje månad, oavsett.

Vad finns det då för alternativ?

Det finns flera alternativ för den som vill upprätta en avbetalning för sitt köp. Ett vanligt alternativ är att upprätta en avbetalning direkt hos butiken som du ser i exemplet ovan. Men många webbutiker har också externa fakturaföretag integrerade, hos vilka man kan upprätta en avbetalning. Exempel på dessa är bland andra Klarna, Collector och Qliro.

Ytterligare ett alternativ är att låna pengar för att betala ditt köp. Då hamnar krediten externt men man kan i många fall få en ganska bra ränta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *