Hem » Fransk Bulldog på avbetalning

Det finns ett fåtal uppfödare av Franska bulldoggar som erbjuder avbetalning av hund-köpet. Dock brukar detta innebära en stor risk för uppfödaren, samtidigt som det brukar innebära en hög ”effektiv ränta” för dig som köpare, då en avbetalning sällan kommer räntefri. Därför brukar det bästa alternativet vara att istället ta ett lån externt för att köpa hunden. Nedanför hittar du lämpliga lån för dig som ska finansiera köpet av din franska bulldogg på avbetalning.

Varför välja lån framför avbetalning för hund-köpet?

Att upprätta en avbetalning direkt hos en uppfödare leder ofta till problem och höga avgifter, samt en avbetalning som ska betalas av på kort tid. Därför är det ofta en bättre idé att låna pengar externt då man kan få förmånlig ränta och villkor samtidigt som man kan betala igen lånet över en mycket lång tid om man önskar så.

Fransk bulldogg på avbetalning eller ej?

Om man ska köpa en Fransk Bulldogg är det bästa naturligtvis om man kan betala för sig direkt. Men vill man köpa hunden på avbetalning är det mycket viktigt att man kan följa avbetalningen fullt ut. Både för hundens och sitt eget bästa. Ett obetalt lån eller en obetald avbetalning leder snabbt till skenande kostnader i form av avgifter och dröjsmålsräntor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *