Hem » Gaming-dator på avbetalning

Har man inte möjligheten till att betala sin gaming-dator kontant så finns alternativet att köpa den på avbetalning. Ett vanligt alternativ är att köpa en gaming-dator på avbetalning direkt hos butiken. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan dela upp betalningen när man köper en gaming-dator.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Gaming-dator på avbetalning direkt hos butiken

Det finns ganska många fördelar med att köpa sin gaming-dator på avbetalning direkt hos butiken som säljer den. Eftersom de har intresse av att sälja datorn till dig så går det normalt att dela upp betalningen över ganska många år. Inte sällan kan man betala av gaming-datorn på upp till 5-6 år. Detta gör att man får en mycket låg månadskostnad på avbetalningen. Vidare kan det vara en stor del att samla finansiering, garanti, service och liknande på ett och samma ställe, om man av någon anledning skulle behöva utnyttja garanti eller returrätt.

Låna pengar till din gaming-dator

Ett annat sätt att finansiera köpet av gaming-dator på är att låna pengar externt, från en bank eller lånegivare. Då får man en avbetalning som i mångt och mycket liknar en avbetalningsplan, med skillnaden att finansieringen ligger externt. I vissa fall går det genom lån att få ner räntan något mot en avbetalning direkt hos butiken.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *