Hem » Gräsklippare på avbetalning

En gräsklippare är en dyrare investering, speciellt om man vill ha en med kvalité som åtminstone håller ett par år. Därför är det ett bra alternativ att köpa gräsklippare på avbetalning. Det finns flera möjligheter till att handla gräsklippare på avbetalning. Nedan hittar du olika lån för att köpa din gräsklippare på avbetalning, samt andra alternativ.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Gräsklippare på avbetalning med faktura: När du köper en gräsklippare på faktura har du möjligheten att välja att göra en avbetalningsplan på faktura. När du avbetalar genom faktura kan du vanligtvis välja att betala igen skulden på upp till två år. Oftast tar faktureringsbolaget ingen ränta på köpbeloppet. Däremot är det vanligt med en uppläggningsavgift och en aviavgift för varje faktura som skickas ut.

Köpa gräsklippare på kreditkort: Det finns flera kreditkort på marknaden som är gratis att skaffa och inte har någon årsavgift. Dessutom flera som erbjuder upp till två månaders kredit. För dig som har möjligheten att betala av krediten inom en kortare period kan kreditkort vara ett bra alternativ.

Låna pengar till gräsklippare: För dig som behöver lite längre tid på dig att betala igen krediten är ett alternativ att låna pengar för att köpa en gräsklippare. Du får då en fast och relativt låg månadsinbetalning över lite längre tid. När du lånar pengar får du dessutom ofta lite förmånligare ränta jämfört med många andra krediter.

2 comments

  1. Joakim johansson says:

    skulle vilja köpa en stiga park med 85 multi clipp och uppsamlare och snöpligt som till behörighet vad skulle de kosta i månaden på avbetalning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *