Hem » Handla däck på avbetalning

Behöver du nya däck är ett alternativ att köpa dessa på avbetalning. Ska du köpa däck på avbetalning finns det flera sätt du kan göra detta på. Några av dessa beskrivs nedan.

Köpa däck på faktura: När du köper däck på faktura har du normalt sett möjligheten att dela upp betalningen av dessa. Beroende av faktureringsbolag kan du dela upp betalningen på olika lång tid. Men vanligtvis har man cirka 14 dagars kredit till att börja med. Därefter kan man välja att dela upp betalningen på mellan 3-24 månader beroende av varans pris.

Köpa däck med kreditkort: Behöver du däck och har möjligheten att återbetala krediten inom en kort tid efter inköpet kan det vara ett bra alternativ att köpa dem med kreditkort. Många kreditkort har 60 dagars räntefri kredit. Vet du med dig att du kommer att kunna betala igen däcken under denna tid blir detta alternativ på så vis kostnadsfritt. Med många kreditkort får du dessutom bonuspoäng som du sedan kan växla in mot exempelvis resor eller mat. Det du dock bör tänka på är att räntan på kreditkort ofta är ganska hög om du inte skulle hinna betala igen krediten under den räntefria tiden. Då kan det eventuellt vara aktuellt med ett annat alternativ.

Låna pengar till att köpa däck: Vill du köpa däck med lång återbetalningstid kan ett bra alternativ vara att ta ett lån med lång löptid. När du tar ett lån får du normalt sett en lägre ränta än många andra krediter. Du kan dessutom välja att betala av skulden med en ganska lång avbetalningstid. Ofta upp till många år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *