Hem » Handla dator på avbetalning

En dator är en ganska viktig investering. Oavsett om du använder den privat, i ditt jobb eller företag kommer du att använda den mycket. Därför kan det vara viktigt att investera i en kraftfull dator med ett bra minne som dessutom inte blir omodern allt för snabbt. Du kan köpa en dator på avbetalning på flera sätt.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Låna pengar till datorn

Ett av sätten är att köpa datorn med ett kreditkort. Fördelen är att du då själv bestämmer din återbetalningstakt. Nackdelen är att ränta ofta kan bli lite högre än andra typer av avbetalning. Ett annat sätt är att ta ett lån för att köpa en dator. Genom att jämföra några olika lån kommer du garanterat att hitta ett med ganska låg och bra ränta. En av fördelarna med detta är att du också kommer att kunna betala av datorn över en ganska lång tid.

Ytterligare ett sätt att handla dator på avbetalning på är att köpa den på faktura. När du köper datorer på faktura har du möjligheten att delbetala fakturan över valfri tid. För större varor kan du ofta välja att delbetala dem på 24 månader. Fördelen med avbetalning genom faktura är att du ofta inte betalar någon ränta för avbetalningsplanen. Däremot tar faktureringsbolaget ofta ut en uppläggningsavgift samt en aviavgift för varje månad som de skickar ut en faktura. Vill du köpa en dator på faktura kan du läsa mer om villkoren genom länken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *