Hem » Handla elektronik på avbetalning

Det är mycket vanligt att man behöver göra ett större inköp av elektronik. Har man flyttat behöver man kanske ny TV, dator och stereo. Har man familj behöver man kanske datorer eller mobiltelefoner till barnen. Även om stort prisras skett på den mesta elektroniken de senaste åren kan man behöva dela upp betalningen av elektronik. Man kan upprätta en avbetalning för elektronik på flera sätt. Exempel ser du nedan.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Låna pengar till elektronik

Handla elektronik på kreditkort

Ett sätt att köpa elektronik på avbetalning på är att skaffa ett kreditkort. Med ett kreditkort har man ofta upp till 60 dagars räntefri kredit. Lyckas man betala av elektronikköpet under dessa 60 dagar blir det ett mycket billigt alternativ. Det man bör tänka på är att räntan ofta är ganska hög på kreditkort efter denna period. Vet man med sig att det kommer att ta längre tid att betala av varorna kan det därför vara bättre att välja ett annat alternativ.

Handla elektronik på faktura

[table “10” not found /]

Ytterligare ett sätt att avbetala elektronik på är att köpa elektronik på faktura. När du köper elektronik på faktura har du alltid 14 dagars kredit till att börja med. Därefter har du möjligheten att dela upp betalningen på den tid som passar dig. Men ofta kan man välja att betala av den på mellan 3-24 månader beroende på belopp. När man köper elektronik på avbetalning genom faktura betalar man oftast ingen ränta. Däremot tar faktureringsbolaget en mindre uppläggningsavgift och även en aviavgift varje månad de skickar ut en faktura.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *