Hem » Handla glasögon på avbetalning

Glasögon är en tråkig utgift men ett definitivt måste för alla med dålig syn. För att prestera på topp bör man definitivt investera i ett par bra glasögon som dessutom håller länge. Det finns flera alternativ för dig som vill köpa glasögon på avbetalning men det billigaste är i de flesta fall att låna genom en extern kreditgivare.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Glasögon på faktura

Ett enkelt och vanligt sätt att handla glasögon på avbetalning på är att köpa dem på faktura. När man köper glasögon på faktura har man till att börja med 14 dagars kredit. Vill man sedan förlänga detta finns det vanligtvis möjligheten att delbetala glasögonen. Detta vanligtvis på mellan 3-24 månader beroende av glasögonens pris. Att köpa glasögon på avbetalning genom faktura är vanligtvis räntefritt. Däremot tar faktureringsbolaget ofta en uppläggningsavgift och en aviavgift för varje utskick.

Låna pengar till glasögon

Ett annat sätt för att köpa glasögon på avbetalning är att ta ett lån. Fördelarna med att ta ett lån är att man vanligtvis kan betala tillbaka det över en mycket lång tid. Tar du inte ett snabblån är räntan också ofta ganska låg vilket gör detta till ett billigt alternativ.

Köpa glasögon med kreditkort

Har du lite kortare tidshorisont på din avbetalning kan det vara ett bra alternativ att köpa glasögonen med ett kreditkort. Många kreditkort har 0 kronor i årsavgift och dessutom räntefri kredit i 60 dagar. Tänker du dig att du kommer kunna betala igen krediten inom dessa 60 dagar blir detta ett helt kostnadsfritt alternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *