Hem » Handla möbler på avbetalning

Möbler är en en av de viktigaste investeringarna i ditt hem för att du ska trivas. Men eftersom möbler ofta kostar ganska mycket pengar kan det många gånger vara nödvändigt att köpa dessa på avbetalning. Nedan finner du olika möjligheter till att köpa möbler på avbetalning samt deras för och nackdelar.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Möbler på faktura: När du köper möbler på faktura har du möjligheten att välja att köpa dem på avbetalning. Med fakturan kan du vanligtvis välja att delbetala möblerna på mellan 3-12 månader. När du delbetalar möbler med faktura betalar du ingen ränta. Däremot tillkommer, beroende på faktureringsbolag en uppläggnings- respektive aviavgift. Nedan finner du butiker som erbjuder kunderna att köpa möbler på avbetalning.

Låna pengar till möbler: Behöver du lite längre tid på dig att avbetala dina möbler är ett annat alternativ att låna pengar till att köpa möbler. När du tar ett vanligt lån kan du många gånger välja att betala av det över många år. Dessutom är räntan ofta lägre än vid många andra typer av krediter.

Köpa möbler på kreditkort: Vet du med dig att du kommer att kunna betala av möblerna ganska snabbt kan ett alternativ vara att köpa möblerna på kreditkort. Många kreditkort ger dig upp till 60 dagars räntefri kredit. Har du möjligheten att betala igen krediten under denna period blir detta sätt helt gratis. Det du dock bör tänka på är att räntan på kreditkort ofta är ganska hög när man överskrider denna kredittid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *