Hem » Handla smink på avbetalning

Smink på nätet är ofta en bra affär jämfört i vanliga butiker. Man har låga priser och dessutom mycket stort sortiment att välja bland. När man köper smink över nätet finns även möjligheten att köpa smink på avbetalning. Smink på avbetalning går att köpa på flera sätt. Nedan kan du läsa om några av sätten.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Smink på avbetalning genom faktura: Ett av de vanligaste sätten för att köpa smink på avbetalning är att göra det på faktura. När du köper smink på faktura kan du vanligtvis välja att delbetala sminket på mellan 3-24 månader. Detta beror lite på vilket faktureringsbolag som står för krediten och vilket belopp det handlar om. Nedan finner du webbutiker där du kan köpa smink på avbetalning genom faktura:

Skönhetsprodukter och smink på avbetalning

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Smink på kreditkort: Ett alternativ för dig som inte behöver så lång tid på dig att betala tillbaka krediten för sminket är att köpa det på kreditkort. Det finns flera kreditkort som har räntefri kredit ända upp till två månader. Har du ett kreditkort med denna typen av kredit får du på så sätt en räntefri avbetalning.

Låna pengar till smink: Att låna pengar till smink är endast ett alternativ för dig som köper för större belopp. Genom att ta ett konsumentlån kan du välja att betala av skulden över väldigt lång tid, många gånger upp till flera år. Du har en låg och fast ränta som ofta är lägre än för andra sorters krediter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *