Hem » Hästtransport på räntefri avbetalning

I de allra flesta fall när man köper en hästtransport så får man erbjudande om avbetalning och olika typer av konsumentkrediter som normalt innebär en väldigt hög räntesats. Ofta mellan 10-20%. Därför går det att spara ganska mycket på att istället köpa sin hästtransport på räntefri avbetalning. Detta är något som man enklast gör genom att använda sig utav något av kreditkorten som finns i listan nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Att köpa en hästtransport på räntefri avbetalning på detta sätt ger möjligheten att få ett köp av hästtransport på mellan 3000-20 000 kronor på räntefri avbetalning. Detta kan man göra på antingen 6, 12 eller 24 månader, med andra ord väljer man sin avbetalningstakt själv. För de allra flesta så underlättar detta köpet av hästtransport mycket, och det ger en relativt låg månadskostnad.

En annan stor fördel med detta alternativ är att du helt och hållet väljer själv i vilken butik som du ska betala av ditt köp. Detta gör att du även kan köpa en begagnad hästtransport på räntefri avbetalning om du hellre önskar detta.

För att du ska bli godkänd för kreditkorten ovan, och på detta sätt räntefri avbetalning för din hästtransport så krävs det att du är över 18 år gammal och att du inte har någon betalningsanmärkning. Vidare gör banken en individuell bedömning av dig som kredittagare sett till inkomst osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *