Hem » Hemelektronik på avbetalning

När man köper hemelektronik brukar det i de flesta fall underlätta om man kan dela upp betalningen. I flera webbutiker finns möjligheten till att köpa hemelektronik på avbetalning. Gör man detta direkt hos webbutiken så är det normalt möjligt att få en relativt lång återbetalningstid, samtidigt som det månatliga inbetalningen blir mycket låg. Webbutiker som erbjuder kunderna detta hittar du nedanför.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa hemelektronik på avbetalning med butiken som finansiär är vanligtvis det absolut enklaste alternativet för att upprätta en avbetalningsplan. Då finns allt samlat under ett och samma företag och man slipper på så vis krångel och problem ifall man skulle behöva utnyttja garanti, service eller rentav skicka hemelektroniken i retur till butiken.

Vidare så har butiken själv vanligen ett stort intresse av att du ska köpa hemelektroniken hos just dem. Därför så erbjuder butiker med avbetalning ofta möjligheten att betala av krediten över mycket lång tid, ofta så länge som upp till 6 år. Att lägga upp avbetalningen för hemelektroniken över så lång tid ger även en mycket låg kostnad varje månad.

Dessa alternativ finns

Om du vill finansiera hemelektroniken på något annat sätt än direkt hos butiken så kan du välja en alternativ typ av finansiering. Detta kan vara att låna pengar från en extern kreditgivare, såsom en bank, eller att dela upp betalningen av hemelektroniken genom fakturaköp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *