Hem » HTC One på avbetalning

HTC One är en mycket prisvärd smartphone som kan mäta sig med de allra flesta konkurrenter, fast till ett lägre pris. Men trots det låga priset kan man behöva köpa mobilen på avbetalning. Ska du köpa en HTC One på avbetalning finns det flera alternativ du kan välja bland. Några av dessa kan du läsa om nedan.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

HTC One på avbetalning genom faktura: Ett vanligt sätt för att köpa mobiler på avbetalning är att köpa dem på faktura. När du köper en HTC One på faktura kan du välja att dela upp betalningen av mobilen. Vanligtvis kan du välja att dela upp betalningen på mellan 3-24 månader. Detta beror förstås på vilket fakturabolag du betalar till. Vanligtvis tar fakturabolaget inte ut någon ränta på köpet. Däremot tillkommer ofta en uppläggningsavgift och en aviavgift på varje faktura som skickas ut. HTC One går att köpa på avbetalning på faktura genom följande butiker:

Mobiler och elektronik på avbetalning

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

HTC One på kreditkort: Ett bra alternativ för att köpa HTC One på avbetalning för dig som kan betala igen mobilen på lite kortare tid är att köpa den med kreditkort. Med många kreditkort får man nämligen upp till två månaders räntefri kredit. På detta vis blir köpet med kreditkort en helt kostnadsfri kredit avsett att man betalar igen krediten under denna period. Många kreditkort ger även bonuspoäng på alla köp. Bonuspoäng som sedan kan växlas in mot exempelvis resor eller livsmedel.

Låna pengar till HTC One: Behöver du lite längre tid på dig för att betala av din HTC One kan du välja att låna pengar för att köpa den. När du lånar pengar till en HTC One kan du vanligtvis välja att betala av lånet över en ganska lång tid, många gånger upp till flera år. En annan bra sak med lån jämfört med andra krediter är att räntan ofta är något mer förmånlig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *