Hem » Huawei på avbetalning

För att underlätta köpet av en Huawei-mobil så väljer många att köpa den på avbetalning utan abonnemang. På flera håll så går det att köpa en Huawei på avbetalning direkt hos butiken. Det är ett alternativ som gör det möjligt att betala igen köpet över mycket lång tid och som ger dig en mycket låg månadskostnad. Nedanför hittar du olika online-butiker där man kan köpa sin Huawei på avbetalning med finansiering direkt hos butiken.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Fördelen med att köpa sin Huawei på avbetalning med finansiering direkt hos butiken är att samma företag ansvarar för allt relaterat till produkten. Annars är det vanligt att man har avbetalningen, dvs. finansieringen av produkten hos ett externt företag, något som kan innebära mycket krångel om man exempelvis skulle behöva skicka Huawei-mobilen i retur, eller om man skulle behöva utnyttja den garanti som medföljer köpet. Dessutom brukar butikerna locka med ganska bra villkor kring återbetalningen. Det är exempelvis många gånger möjligt att betala av Huawei-mobilen över många år, inte sällan upp till 5-6 år. Detta ger dig som kund en mycket låg månadskostnad för Huawei-mobilen, sällan högre än någon eller några hundralappar.

Vissa krav kan behöva uppfyllas

Om man vill upprätta en avbetalning för en Huawei-mobil över nätet så behöver man genomgå en kreditprövning. Detta för att butiken ska kunna försäkra sig om att man har möjligheten att återbetala köpet enligt plan. Vidare så krävs det i vanliga fall att du är över 18 år gammal, saknar betalningsanmärkningar och har en inkomst på en nivå som gör att du enkelt kan betala av ditt köp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *