Hem » iMac på avbetalning

Om man planerar att köpa en iMac över nätet så finns det flera alternativ för att finansiera köpet genom avbetalning. Något som är vanligt är att köpa en iMac på avbetalning direkt hos butiken. Då får man både en lång återbetalningstid samt en låg månadskostnad för datorn. Nedanför hittar du butiker på nätet genom vilka man kan köpa en iMac på avbetalning direkt.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa en iMac på avbetalning direkt hos butiken ger bland annat den stora fördelen att man samlar hela köpet, inklusive finansieringen på ett och samma ställe. I annat fall är det vanligt att den ligger hos en extern part. Att ha finansieringen hos samma företag som också står för garanti och service av iMac-datorn gör att man får det relativt problemfritt om något fel skulle uppstå kring produkten, såsom att man behöver lämna den i retur eller byta den mot en ny.

Finansiera iMacen externt

Om man exempelvis inte har möjligheten att upprätta en avbetalning för iMacen direkt hos butiken så kan man istället välja att finansiera dator-köpet externt. Då kan man exempelvis låna pengar till köpet, något som också ger en relativt lång återbetalning av krediten. Nedanför hittar du olika lån som kan passa bra vid köp av en iMac.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *