Hem » iPad 2 på avbetalning

Många som handlar över nätet väljer att köpa sin iPad 2 på avbetalning eftersom det gör det möjligt att få en låg månadskostnad även för en annars dyr iPad. Ett vanligt sätt är att upprätta en avbetalning direkt hos butiken. Då går det ofta att betala av köpet över många år, samtidigt som månadskostnaden blir låg. Nedanför hittar du olika webbshoppar där man kan köpa en iPad 2 på avbetalning med finansiering direkt hos butiken.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa en iPad 2 på avbetalning direkt hos butiken ger normalt flertalet fördelar. Bland annat så ger det ett smidigt köp och vidare relation till butiken eftersom man har både finansiering samt produktgaranti och service hos ett och samma företag. Men det gör också att man kan få en mycket låg månadskostnad för sin iPad 2. Detta genom att man väljer en lång återbetalningstid för köpet. hos flertalet butiker är det möjligt att välja återbetalningstid på upp till sex år.

Alternativa sätt att finansiera köpet på

Om du inte skulle bli godkänd för avbetalning hos någon av butikerna ovan, alternativt söker en annan typ av finansiering så finns även möjligheten att låna pengar hos en extern kreditgivare, exempelvis en bank. Nedan hittar du olika lån som kan vara lämpliga för dig som ska köpa en iPad 2.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *