Hem » iPad Mini på avbetalning

När man handlar sin iPad Mini över webben så finns det flera alternativ för att köpa den på avbetalning. Det är vanligt att man gör det direkt hos butiken, men det går också att finansiera köpet genom att låna externt. Här nedanför hittar du butiker på nätet genom vilka man kan köpa en iPad Mini på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Låg månadskostnad och lång avbetalningstid för din iPad Mini

När du väljer att köpa din iPad Mini på avbetalning direkt hos butiken så är det ofta möjligt att välja relativt långa återbetalningstider för iPaden. Detta resulterar naturligtvis också i att månadskostnaden för avbetalningen blir mycket låg. Sedan ger det andra fördelar som att man har finansiering, produktköp, service och garanti samlat på ett och samma ställe. Något som underlättar om något skulle vara fel på iPaden eller liknande.

Att låna pengar är också ett alternativ

Vissa väljer istället för att köpa sin iPad Mini på avbetalning direkt hos butiken att låna pengar från en extern lånegivare. Detta kan i vissa fall göra det lättare att finansiera ner räntan på avbetalningen och brukar även det kunna ge ganska långa återbetalningstider. Nackdelen kan bli det krångel det innebär att sprida kredit och produkt mellan olika företag.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *