Hem » iPad på avbetalning utan ränta

I de flesta fall innebär avbetalning för iPad att man också betalar en ganska hög ränta. Men det finns alternativ som är helt räntefria. Om du använder dig av kreditkorten i listan nedanför så är det möjligt att köpa en iPad på avbetalning utan ränta.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Denna typ av avbetalning utan ränta går till på så vis att man gör köpet i valfri butik, för valfri summa med sitt kreditkort och sedan i efterhand anmäler transaktionen i fråga för avbetalning. Detta går att göra på alla typer av transaktioner för iPads som ligger inom intervallet 3000-20 000 kronor. Du styr därefter själv över hur lång tid du ska upprätta avbetalningen. I kortexemplen som du hittar i listan ovanför så kan du välja avbetalning över antingen 6, 12 eller 24 månader. På detta sätt väljer du själv din månadskostnad för iPaden.

Genom kreditkorten ovan så får man mycket riktigt möjligheten att köpa en iPad på avbetalning utan ränta. Dock behöver man känna till att det kan tillkomma vissa andra avgifter för avbetalningen. Det är till exempel vanligt att man betalar en administrativ avgift om mellan 20-50 kronor i månaden så länge avbetalningen för iPaden löper.

Väljer du istället någon ordinarie konsumentkredit för att köpa din iPad så behöver du normalt räkna med en ränta på mellan 10-20%.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *