Hem » iPad på avbetalning

Eftersom iPads generellt sett är ganska dyra väljer många att köpa sin iPad på avbetalning. Har man väl bestämt sig för att köpa en iPad på avbetalning finns det flera alternativ att välja bland. Nedanför finner du de vanligaste alternativen.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

iPad på avbetalning med faktura

Ett av de vanligaste alternativen för att köpa en iPad på avbetalning är att betala för den med faktura. Genom fakturan kan man sedan välja att dela upp betalningen med en återbetalningstid som passar en själv. Över hur lång tid beror lite på vilket fakturaföretag man köper genom, men med exempelvis Klarna kan man vanligtvis delbetala över 24 månader, medan man med Sveawebpay och Collector brukar kunna delbetala över 36 månader. Nedanför hittar du webbutiker där man kan köpa sin iPad på avbetalning genom faktura.

iPad på avbetalning med kreditkort

Genom att köpa en iPad med kreditkort så kan man enkelt skapa sig en egen delbetalning över valfri tid. Det som är bra med att köpa sin iPad med kreditkort är att många kreditkort har en räntefri period. Den kan ligga på allt från en till ett par månader men är på så vis ett bra alternativ för dig som har möjligheten att betala av iPaden över ett par månader. Räntan på kreditkort brukar annars vara högre än för många andra krediter. Ofta ligger kreditkortsräntan på mellan 10-19%.

Låna pengar till iPad

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att finansiera sitt köp av iPad genom ett vanligt privatlån är ett alternativ lika bra som något annat. Fördelen med att finansiera sitt köp med ett lån är att man kan välja en avbetalningstid som är ganska lång. Likt en vanlig avbetalning har man en fast inbetalning varje månad och det finns även bra möjligheter till att få en låg ränta.

Många lånegivare godkänner även att man amorterar av lånet över en ganska lång tid, vanligtvis så länge som flera år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *