Hem » iPad Pro på avbetalning

För att finansiera sitt köp av en iPad Pro är det många som väljer att upprätta en avbetalningsplan för köpet. Det kan man ganska smidigt och enkelt göra direkt hos butiken man handlar ifrån. Nedanför hittar du butiker som erbjuder kunderna att köpa en iPad Pro på avbetalning direkt hos dem själva.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Genom att låta butiken som man köper sin iPad Pro ifrån stå för finansieringen så är det i de flesta fall möjligt att låta avbetalningsplanen löpa över en mycket lång tidsperiod. Det är exempelvis inte ovanligt att butiken kan erbjuda dig att köpa din iPad Pro på avbetalning med en avbetalningsplan som löper på upp till mellan 5-6 år. Detta gör ju också att man kan man kan betala av sin iPad Pro till en mycket låg månadskostnad, inte sällan så lite som någon/några hundralappar i månaden.

Andra typer av finansiering

Om man inte skulle godkännas för avbetalning hos butiken eller om man av någon annan anledning vill ha ett alternativ så finns det andra typer av finansiering för surfplattan om man vänder sig externt. Då går det exempelvis att istället ta ett lån för att köpa sin iPad Pro. Då kan man också få en lång avbetalningsplan och många gånger också en ganska bra ränta. Nedanför hittar du lån som kan passa detta ändamål.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *