Hem » iPhone 6 på avbetalning

Genom att köpa en iPhone 6 på avbetalning så slipper man att lägga ut stora summor pengar vid köpet. Ett vanligt sätt att göra detta på är att upprätta en avbetalning direkt hos webbutiken som säljer mobilen. Men man kan också låna pengar eller upprätta en extern finansiering. Nedanför hittar du webbutiker där man kan köpa en iPhone 6 på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Varför upprätta avbetalning direkt hos butiken?

Att upprätta en avbetalning direkt hos butiken för sin iPhone 6 ger bland annat fördelar som att man kan betala av mobiltelefonen över en relativt lång tidsperiod. Ofta över så länge som mellan 60-72 månader. Detta gör det i sin tur naturligtvis möjligt att få en mycket låg månadskostnad för iPhone 6-mobilen, vilket ger dig mer pengar över till annat varje månad.

Vidare finns det några ganska naturliga fördelar med att ha allt samlat på samma ställe. Skulle man av någon anledning behöva utnyttja mobilens garanti, eller av någon anledning skicka den i retur till butiken, så underlättar det naturligtvis att ha finansieringen på samma ställe.

Finansiera iPhone 6 med lån

Vad man också kan göra för att finansiera sin iPhone 6 är att ta ett lån från en extern kreditgivare för att köpa mobilen. Lämpliga lån för att finansiera en iPhone 6 hittar du nedanför.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *