Hem » iPhone 6 på delbetalning

Det finns flera möjligheter till att köpa en iPhone 6 på delbetalning när man handlar över nätet. Ett av de vanligaste och enklaste alternativen är att upprätta en delbetalning direkt hos butiken man handlar från. Det möjliggör en lång avbetalningsplan och i och med detta en låg månadskostnad för mobilen. Nedanför hittar du olika shoppar på nätet som erbjuder kunderna att köpa en iPhone 6 på delbetalning direkt hos dem.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att man köper en iPhone 6 på delbetalning direkt hos butiken innebär också den stora fördelen att man samlar service, garantier och liknande relaterat till mobilen på samma ställe som man också har finansieringen. Det underlättar om man exempelvis skulle behöva lämna sin iPhone 6 i retur till butiken, på grund av något fel eller liknande.

Vidare så är det många butiker där man kan upprätta en delbetalning direkt som erbjuder kunderna att delbetala köpet över mycket långa tidsperioder. Inte sällan kan man dela upp betalningen för en iPhone 6 på upp till 5 år.

Om du istället vill låna

Ibland får man inte igenom en delbetalning hos butiken man handlar ifrån, eller att man av någon anledning anser villkoren oförmånliga. I detta fall kan det vara ett alternativ att köpa en iPhone 6 på delbetalning genom att externt ta ett lån för att köpa iPhone 6-mobilen. Lån som kan vara bra om man ska köpa en iPhone 6 hittar du här nedanför.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *