Hem » iPhone 6S Plus på avbetalning

Att köpa en iPhone 6S Plus på avbetalning är ett bra alternativ för den som inte kan betala hela mobilen kontant direkt. Detta går att göra direkt hos flera butiker på nätet, men man kan också låna pengar eller upprätta en avbetalning hos en extern kreditgivare. Nedan hittar du olika butiker på nätet som erbjuder kunderna att köpa en iPhone 6S Plus på avbetalning direkt hos dem.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att upprätta en avbetalning för en iPhone 6 Plus direkt hos butiken gör normalt att man om man så önskar kan dela upp betalningen över en ganska lång tidsperiod. Inte ovanligt att man exempelvis kan göra detta på upp till 5-6 år, men ibland längre eller kortare.

När man delar upp betalningen för iPhone 6S Plus-mobilen över såpass lång tid så gör det även att man kommer ner kraftigt i månadskostnad. Man kan alltså få en långt lägre månadskostnad för iPhone 6S Plus-mobilen än normalt.

Något annat som gör det fördelaktigt att köpa sin iPhone 6S Plus på avbetalning direkt hos butiken som säljer den är att man på detta sätt har finansiering och kredit på samma sälle som man har garanti, service och övrigt produktrelaterat. Det kan underlätta om man exempelvis skulle behöva lämna mobilen man köpt i retur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *