Hem » iPhone 7 på avbetalning

Det finns flera möjligheter till att beställa sin iPhone 7 på avbetalning över nätet. Det lättaste sättet är att handla från en online-butik som erbjuder sina kunder att upprätta en avbetalningsplan för mobilen direkt hos dem själva. Detta gör även att man får en mycket låg månadskostnad i kombination med lång återbetalningstid. Nedanför hittar du olika alternativ för att köpa en iPhone 7 på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Det är många gånger möjligt att dela upp betalningen för din iPhone 7 på ända upp till mellan 50-60 månader. Detta gör naturligtvis att den månadskostnad som du får för din iPhone 7 också blir mycket låg. På detta sätt kan du unna dig en bra (och dyr) mobil utan att det påverkar din privatekonomiska situation nämnvärt.

Vissa oroar sig för att behöva binda upp sig över att göra inbetalningar över en lång tid när de tecknar en avbetalning. Detta är dock inget problem i butiken som du hittar här ovan. Där kan du när som helst välja att slutbetala avbetalningen

Innan du kan upprätta en avbetalning för din iPhone 7 så kommer butiken du handlar ifrån att genomföra en sedvanlig kreditprövning på dig. Detta gör butikerna för att kunna försäkra sig om att du kommer ha möjlighet att fullfölja avbetalningsplanen enligt plan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *