Hem » iPhone 7 Plus på avbetalning

För att göra köpet av iPhone 7 Plus lättare så väljer många att upprätta en avbetalning för köpet. Man kan köpa sin iPhone 7 Plus på avbetalning hos flera butiker på nätet, både över mycket kort eller lång tid. Här nedan hittar du en lista över butiker som erbjuder detta.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

I butikerna som du hittar i listan ovanför så är det möjligt att betala av en iPhone 7 Plus på minst upp till 50 månader. Detta är ett mycket förmånligt alternativ eftersom det ger dig en månadskostnad som också är mycket låg. På detta sätt kan du alltså köpa en iPhone 7 Plus utan att behöva belasta din privatekonomi nämnvärt varje månad. När du upprättar din avbetalning så bestämmer du i förväg över hur lång tid du ska betala av köpet, och i och med detta så styr du även över din månadskostnad. Du behöver heller inte vara rädd för att binda upp dig över lång tid eftersom du när som helst kan slutbetala och på detta sätt avsluta din avbetalning för iPhone 7 Plus-mobilen.

För att kunna upprätta en avbetalning så krävs det normalt att du uppfyller vissa krav. De generella kraven för att kunna upprätta en avbetalning är att man är över 20, inte har några betalningsanmärkningar samt att man har en inkomst som gör det möjligt att följa återbetalningsplanen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *