Hem » iPhone 7 räntefritt

Det finns mängder om erbjudanden för att betala av iPhone 7-mobiler i butiker på nätet. Men de allra flesta av dessa erbjudanden innebär olika typer av konsumentkrediter med mycket hög ränta. Men det finns alternativ som gör det möjligt att köpa en iPhone 7 räntefritt. Ett av de vanligaste alternativen är att man inför sitt köp skaffar något av kreditkorten med räntefri delbetalning som finns listade nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

När du använder dig av något av kreditkorten i listan för att köpa en iPhone 7 räntefritt så slipper du obehagliga räntesatser och dolda avgifter. Det enda som du betalar är en administrativ avgift varje månad så länge din betalning löper. Denna avgift brukar ligga på runt 50 kronor i månaden, oavsett vilket belopp du betalar av.

Du kan genom ditt kreditkort, det vill säga banken betala ditt köp helt räntefritt så länge det ligger inom prisintervallet 3000 – 20 000 kronor. Så länge som det uppfyller detta krav så styr du själv helt och hållet över från vilken butik du ska köpa iPhone 7-mobilen, över nätet eller i fysisk butik. När du väl gjort ditt köp så behöver du bara logga in i internetbanken och anmäla transaktionen för räntefri betalning. Du kan välja på betalning över allt mellan 6-24 månader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *