Hem » iPhone på avbetalning utan abonnemang

Vill man köpa en iPhone på avbetalning utan abonnemang så finns det flera alternativ. Alternativet med bäst ränta vanligtvis att ta ett lån externt som man sedan betalar iPhonen med. Men man kan också köpa den på avbetalning genom faktura, generella villkor för avbetalning genom faktura hittar du här.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN
Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Även om det är något enklare att köpa sin iPhone på avbetalning genom faktura så kan man spara ganska mycket på att istället ta ett lån externt. Som du ser i de allmänna villkoren så betalar man för en avbetalning genom ett fakturaföretag ofta en ränta om mellan 10-20% medan man genom att ta ett lån kan komma ner till 3,95% på årsbasis.

Ytterligare en fördel när man väljer att köpa sin iPhone på avbetalning genom lån mot genom faktura är att man med lån, i vanliga fall kan få en mycket lång återbetalningstid. Många gånger kan man återbetala över så lång tid som 12 år. Månadskostnaden blir därmed mycket liten. Väljer man istället avbetalning genom faktura direkt hos någon butik så kan man i vanliga fall maximalt upprätta en avbetalning om mellan 24-36 månader.

När man köper på avbetalning såväl som lån är det mycket viktigt att sköta inbetalningarna i tid. Detta för att undvika ytterligare avgifter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *