Hem » Kamera på avbetalning

Hos flera webbshoppar på nätet är det möjligt att köpa en kamera på avbetalning. Det har som främsta fördel att man inte behöver lägga ut hela köpsumman direkt, utan istället kan betala av kameran lite i taget, och på detta sätt få mer pengar över till annat varje månad. Här nedan hittar du olika butiker på nätet där man kan köpa en kamera på avbetalning, direkt hos butikerna själva.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa en kamera på avbetalning hos butiken gör att man samlar allt relaterat till kameran på samma ställe. Detta underlättar om man av någon anledning skulle behöva utnyttja den garanti som medföljer köpet, alternativt om man skulle behöva lämna kameran i retur till butiken. Då finns även finansieringen där vilket minimerar de problem som annars kan uppstå.

Vidare gör det normalt, när man upprättar en avbetalning hos butiken att man kan få relativt lång tid på sig att betala igen köpet. I många fall går det att betala av köpet på upp till sex år. Det är något som gör att månadskostnaden blir mycket låg.

De grundkrav som brukar finnas för att få köpa en kamera på avbetalning är att man är över 18 år gammal, skriven i Sverige och att man inte har några betalningsanmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *