Hem » Kamera räntefritt

Det finns ett stort antal butiker som erbjuder sina kunder som köper kamera olika typer av konsumentkrediter. I vanliga fall innebär det dock att man betalar skyhöga räntor och avgifter på dessa. Vill man istället köpa en kamera räntefritt så är det bästa alternativet att göra köpet med något av korten i listan nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Istället för att köpa kameran från en viss butik som erbjuder den räntefria kredit som du vill ha för köpet så kan du genom att använda dig av ett kreditkort istället fritt välja butik själv. Dessutom vad du ska köpa och till vilket belopp. Det enda som du behöver tänka på är att du behöver hålla dig inom prisintervallet 3000-20 000 kronor för att få ett räntefritt köp. Resten bestämmer du själv. Du kan även upprätta flera räntefria köp, så länge du har kreditutrymme för detta på ditt kreditkort.

När du väl bestämt dig för en kamera som du ska köpa så går du efter transaktionen är gjord in i din internetbank och anmäler transaktionen som för räntefri delbetalning.

Du kan på detta sätt mycket riktigt köpa en kamera räntefritt. Det som dock tillkommer i form av avgift är en administrativ avgift om 57 kronor varje månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *