Hem » Klockor på avbetalning

En klocka av ett kvalitetsmärke kan kosta en hel del att köpa, men samtidigt är det verkligen en investering för framtiden, som du förhoppningsvis kommer att ha nytta av under många år. När man köper en dyrare klocka är det vanligt att man köper den på avbetalning. Nedan kan du läsa om de alternativ som finns när du vill köpa en klocka på avbetalning.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Låna pengar till klocka: Ytterligare ett sätt att köpa klocka på avbetalning är genom att ta ett vanligt lån. Fördelen med detta sätt är att du vanligtvis får en mycket lång återbetalningstid, många gånger upp till flera år. Lån jämfört med många andra konsumentkrediter brukar dessutom ha en mer förmånlig ränta.

Handla klocka på avbetalning med faktura: Ett vanligt sätt att köpa en klocka på avbetalning på är att göra det genom faktura. När du köper en klocka på faktura kan du vanligtvis välja att dela upp betalningen på mellan 3-24 månader.

Du har en fast månadsbetalning och betalar ingen ränta på krediten. Däremot tar flera faktureringsbolag en uppläggningsavgift för avbetalningsplanen samt en aviavgift för varje räkning som skickas ut.

Köpa klocka på kreditkort: Ett bra alternativ om du behöver en kortare återbetalningstid för din klocka är att köpa den med kreditkort. Flera kreditkort på marknaden har räntefri kredit på upp till flera månader. Med ett sådant kort får du en mycket förmånlig återbetalning. Väljer du detta alternativ bör du välja ett kreditkort med låg eller ingen årsavgift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *