Hem » Klockor räntefritt

När man köper klockor så är det vanligt att man erbjuds olika typer av finansiering från butiken. Denna typ av finansiering brukar dock innebära hög ränta och höga avgifter. Om du istället vill betala dina klockor räntefritt så går detta mycket enkelt genom att betala för dem med något av kreditkorten i listan nedan.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Genom att istället använda ett kreditkort för att köpa klockor räntefritt så kan man fritt välja vilken butik som man vill, även om butiken själva inte erbjuder räntefri finansiering för klockorna som de säljer. När man köper klockor räntefritt på något av kreditkorten i listan så går det att dela upp betalningen för de transaktioner som man gör på antingen 6, 12 eller 24 månader. Detta gäller för köptransaktioner som är inom intervallet 3000 – 20 000 kronor.

När du väl gjort ditt köp så loggar du in i internetbanken tillhörande kreditkortet och anmäler den för avbetalning, helt räntefritt.

Avbetalningen är räntefri för klockorna. Dock behöver man känna till att många banker och kreditkortsutgivare tar en månatlig administrativ avgift under tiden som avbetalningen löper. Den brukar dock inte vara särskilt hög utan ligger normalt på mellan 20-50 kronor i månaden.

För att kunna teckna ett kreditkort för att genomföra köpet av klockor räntefritt så behöver man uppfylla vissa privatekonomiska krav. Till exempel att man har någon form av inkomst samt att man inte har några betalningsanmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *