Hem » Kök på avbetalning

Många som köper kök väljer att köpa det på avbetalning. Fördelen är då att man kan slå till på ett lite bättre och dyrare kök direkt. Det finns flera alternativ för dig som vill köpa kök på avbetalning. Här nedan kan kan du läsa om de vanligaste alternativen.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Finansiera ditt kök via bank

Kök på avbetalning med faktura eller direkt i butik

Ett av de vanligare sätten för att köpa kök på avbetalning är att göra det genom faktura. De flesta butiker har ett extern part som sköter faktureringen. Majoriteten av faktureringsbolagen erbjuder kunderna möjligheten att delbetala fakturan över ganska lång tid. Med exempelvis Klarna faktura kan man delbetala i upp till 24 månader, medan man med Sveawebpay kan delbetala i upp till 36 månader. Fördelen med Klarna faktura är att man normalt inte betalar någon ränta på avbetalningen av köket. Här nedanför hittar du webbutiker som erbjuder kunderna avbetalning genom faktura.

Kök på kreditkort

För den som har möjligheten att betala igen köket inom några månader från köptillfället är ett alternativ att köpa köket på kreditkort. Detta är speciellt aktuellt om man skaffar ett kreditkort som har några månaders räntefri kredittid. Betalar man igen köket inom den räntefria tiden har man på så vis skapat en kostnadsfri avbetalning av köket.

Låna pengar till kök

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

För den som ska köpa nytt kök finns det ett flertal förmånliga lån att ta. Man kan enkelt hitta ett lån med återbetalningstid på ett antal år. Dessutom får man med många lån en relativt förmånlig ränta jämfört med andra typer av delbetalningskrediter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *