Hem » Köksassistent på avbetalning

Om man vill finansiera sitt köp av köksassistent så kan ett bra alternativ vara att köpa sin köksassistent på avbetalning. Detta går att göra direkt hos vissa butiker på nätet, något som både ger förmånliga villkor i form av möjlighet till lång återbetalningstid samt låg månadskostnad. Nedanför hittar du olika webbutiker som erbjuder avbetalning direkt hos dem själva.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Väljer du att upprätta en avbetalning för din köksmaskin i någon av de butiker som finns i listan ovanför så samlar du allt på samma ställe. Alla avtal relaterade till produkten såsom garanti, service, returrätt och liknande ligger hos samma part som även står för finansieringen av produkten. Vidare har butiken du handlar från ett stort intresse av att du ska köpa din köksassistent just från dem. Därför brukar de erbjuda förmånliga villkor när det kommer till återbetalningstid. Ofta är det exempelvis möjligt att delbetala över så länge som fem år eller mer.

Dessa krav kan du behöva uppfylla

För att få upprätta en avbetalning för din köksassistent så kräver de flesta butiker att du har en årsinkomst på mer än 120 000 kronor per år. Likaså att du är över 18 år gammal och att du saknar betalningsanmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *