Hem » Köpa surfplatta på avbetalning

Genom att köpa din surfplatta över nätet får du ofta ett långt mycket förmånligare pris jämfört med om du köper den i en vanlig fysisk butik. Dessutom har du då även möjligheten att köpa surfplattan på avbetalning. I denna artikel hittar du några av de vanligaste sätten för att köpa surfplattor på avbetalning på. Nedan finner du de vanligaste alternativen.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Surfplatta på avbetalning med faktura

Många väljer att delbetala sin surfplatta genom att köpa den på faktura. När man köpt sin surfplatta på faktura kan man sedan välja att dela upp betalningen. Det finns flera fakturaföretag, däribland Klarna, Qliro och Svea Webpay som alla har sin egen gräns för avbetalningstid. Men vanligtvis brukar man kunna välja att delbetala surfplattan på upp till två år. Så så vis kan man unna sig en lite bättre modell direkt. Nedan finner du webbutiker där du kan köpa surfplattor på avbetalning.

Mobiler och elektronik på avbetalning

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Köpa surfplatta på kreditkort

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Ett ganska bra alternativ för den som kan betala av den inhandlade surfplattan på lite kortare tid är att köpa den på kreditkort. Kreditkortsräntan brukar ligga på mellan 10-20% per år. Men flera kreditkort ger även kunderna en räntefri kredittid. Den skiljer sig ganska mycket mellan olika kreditkort men brukar ligga på cirka 1-2 månader. Vad många kan ha lite svårt med just med att köpa på kreditkort är att verkligen betala av skulden i den takt man tänkt.

Låna pengar till surfplatta

Genom att låna pengar till en surfplatta får du på samma sätt som en avbetalning med faktura en fast inbetalning varje månad. Ska du låna pengar finns det mängder av alternativ, lån med kort återbetalningstid respektive lång. Bäst blir detta alternativ om du ansöker om ett lån med låg ränta. I detta fall blir lånealternativet bland de mer förmånliga avbetalningssätten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *