Hem » Kort med räntefri avbetalning

Att välja ett kort med räntefri avbetalning gör att man kan delbetala ett större köp till banken eller kortutgivaren. En lista över dessa kort hittar du nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Fördelen med att ha ett kort med räntefri avbetalning är att man kan ordna en räntefri avbetalning för vilket köp man än gör, oavsett i vilken butik man handlar. När man väl gjort ett köp mellan 3000 – 20 000 kronor som man vill ha på avbetalning så loggar man in på sin internetbank och anmäler avbetalning för just detta köp. Man kan då välja själv över vilken tidsperiod som man ska betala av sitt köp. I de flesta fall så går det att betala av köpet på 6, 12 eller 24 månader.

Avbetalningen med kortet är räntefri. Dock bör man känna till att man i många fall behöver betala en administrativ avgift om 20-30 kronor för avin som skickas ut eller liknande. Detta brukar dock inte bli i närheten så mycket som när man betalar ränta på krediten.

Men möjligheten till räntefri avbetalning med olika kort är inte den enda fördelen som brukar finnas med att skaffa dem. Många kort innebär också att man får bonus på sina köp. I många fall får man 1% bonus på de köp som man gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *