Hem » Kylskåp på avbetalning

För att slippa att köpa ett nytt kylskåp stup i kvarten är det en god idé att unna sig ett lite dyrare kylskåp direkt. För att underlätta detta är ett alternativ att köpa kylskåpet på avbetalning. Det finns flera sätt du kan göra detta på. Nedan kan du läsa om några avbetalningsalternativ.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Kylskåp på avbetalning med faktura

Ett populärt sätt många använder sig av för att delbetala ett kylskåp är att köpa det på faktura. När man köper kylskåpet på faktura, exempelvis genom Klarna eller Svea Webpay ges möjligheten att dela upp betalningen av kylskåpet. Vanligtvis kan du välja att betala av det över en ganska lång tid, med ett tak på 24-36 månader. Detta avbetalningssätt är bra då du inte betalar något i början och sedan har en fast månadsinbetalning. Här hittar du butiker där man kan köpa kylskåp på avbetalning med faktura.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Köpa kylskåp på kreditkort

Kommer du att kunna betala av ditt kylskåp ganska snabbt är det definitivt ett alternativ att köpa kylskåpet på kreditkort. Kreditkortsräntan är förvisso många gånger ganska hög men det kommer inte påverka dig nämnvärt om du betalar av skulden snabbt. Dessutom finns det ett flertal kreditkort med vilka man får en räntefri kredittid. Denna räntefria kredittid varierar mellan olika kreditkort men sträcker sig ibland över flera månader.

Låna pengar till kylskåp

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Behöver du lite längre tid på dig för din avbetalning av kylskåpet kan ett alternativ vara att ta ett lån. Lånen på marknaden varierar kraftigt i ränta och återbetalningstid men tar du ett lån hos någon av de större kreditgivarna kan du ofta få ett lån med bra ränta och dessutom en ganska lång återbetalningstid. Har du sedan tidigare en betalningsanmärkning är avbetalning genom externt lån ofta det enklaste alternativet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *