Hem » Laptop på avbetalning

Om man vill finansiera sitt köp av laptop genom avbetalning så finns det flera alternativ för detta när man handlar över nätet. Ett vanligt alternativ för avbetalning är att upprätta en avbetalningsplan direkt hos butiken som säljer laptopen. Då kan man betala av laptopen över mycket lång tid, vilket också gör månadskostnaden mycket låg. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan köpa en laptop på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa en laptop på avbetalning direkt hos butiken gör köpet mycket smidigt och enkelt. Uppstår något problem med laptopen har man sin garanti och service på samma ställe som man har avbetalningsplanen. Det kan underlätta om man exempelvis skulle behöva lämna datorn i retur till butiken man köpt den ifrån. Dessutom erbjuder butikerna ofta avbetalningsplaner över väldigt långa tidsperioder. Det är exempelvis inte ovanligt att man kan dela upp betalningen av sin laptop på upp till 5-6 år, något som naturligtvis innebär en låg månatlig inbetalning på laptopen.

Låna till laptop

Ett alternativ till att köpa sin laptop på avbetalning direkt hos butiken är att låna pengar externt, exempelvis hos en bank. Då får man en avbetalning som i stort liknar den man får hos butiken, med skillnaden att krediten ligger externt. Nedan hittar du olika lån som kan vara bra för dig som ska köpa en laptop.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *