Hem » Leksaker på avbetalning

Leksaker kan ofta vara ganska dyra och för många underlättar det att köpa dem på avbetalning. När man handlar över nätet finns det ett antal möjligheter till att handla leksaker på avbetalning. Några av dessa finner du beskrivna nedan.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Leksaker på avbetalning genom faktura

Ett av de vanligare sätten att köpa leksaker på avbetalning på är att göra det genom faktura. När man köper leksaker på faktura kan man normalt välja att delbetala köpet. Man brukar kunna delbetala leksakerna på upp till två års tid. Detta beror lite på vilket belopp det handlar om samt vilket företag som fakturerar. Det vanligaste är att man inte betalar någon ränta på sin avbetalningsplan. Däremot kan det ofta tillkomma en uppläggningsavgift och aviavgift. Nedan finner du webbshoppar som erbjuder avbetalning genom faktura.

Låna pengar till leksaker

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Ett annat alternativ för att delbetala leksaker är att låna pengar till köpet. Fördelen med att låna pengar är att du på samma sätt som vid en annan typ av avbetalning har en fast månadsinbetalning och dessutom en lite lägre ränta än om du köper på kreditkort.

Köpa leksaker på kreditkort

Ett bra alternativ för dig som kan betala av leksakerna lite snabbare är att köpa dem på kreditkort. Många kreditkort erbjuder nämligen upp till två månaders räntefri betalning. På så sätt får man alltså en räntefri kredit om man betalar igen skulden under denna tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *